Løser alle elektrooppdrag!

Connect Electro holder til i Oslo. Vi er et mellomstort elektrofirma som utfører alt innen elektroinstallasjoner i Oslo-området. Service og rehabilitering av kontorer og butikklokaler for faste kunder i Oslo er det vi gjør mest av. Connect Electro har også en avdeling i Son som utfører jobber, primært i Follo.

Faglig stolte

Vi etablerte Connect Electro i 2005, og hadde jobbet mange år i bransjen før det. Flere av kundene våre har vært med oss hele veien. Det er vi veldig glade for, men vi tar det aldri for gitt! I løpet av årene som er gått siden oppstarten, har vi aldri måttet permittere ansatte eller stått uten arbeid.

Våre dyktige ansatte utfører alle typer oppdrag, og vi leverer alltid til avtalt tid. Vi sørger for å være oppdaterte på nye produkter, energieffektive løsninger, sikkerhet og forskrifter. Connect Electro er opptatt av å ha det beste arbeidsmiljøet, både faglig og sosialt.

Rett person til rett tid

Arve Pettersen
Daglig leder / Installatør / Ekom / Medlem av prøvenemda Oslo Kommune.

Arve er den strukturerte på huset. Han har kontroll på kontoret i tillegg til jobben som prosjektleder.

Tlf. 911 74 479
arve@c-e.no

Espen Gustavsen
Installatør

Espen finner alltid den perfekte balansen mellom fleip og seriøsitet, enten han er i kundemøter eller på kontoret.

Tlf. 922 52 121
espen@c-e.no

Frode Nicolai Hansen
Tekniker

Frode kombinerer medeieransvaret med førsteklasses montørarbeid, og er den som sørger for minst mulig avstand mellom ansatte og ledelse.

Tlf. 930 30 629
frode@c-e.no

Ta kontakt

Finn oss: Tvetenveien 170 4 etg. 0671 OsloRing oss: 22 65 10 10Mail oss: post@c-e.no

Nettsidene er laget av Eggedosis og Komodo