Fordeler ved å velge Connect Electro

Vi finner alltid de beste nye produktene og de mest energieffektive løsningene for kundene våre, til de riktige prisene. Det lønner seg på sikt, både for deg og for oss.

Tar elektrofaget på alvor

Connect Electro har et faglig sterkt miljø som hele tiden ser etter den beste måten å løse ditt problem på, i stedet for å gjøre alt på den enkleste måten.

Alltid tilgjengelig

Det skal være enkelt å få tak i oss! Vi fokuserer på personlig kontakt og behandler alle kundene våre som om de har vært hos oss fra første dag.

Fornøyde ansatte jobber best

Vi mener at godt arbeidsmiljø og høy trivselsfaktor på jobb skaper enda mer motiverte ansatte, som igjen gir bedre løsninger og resultater.

Sikre arbeidsforhold

Vi holder verktøy og sikkerhetsutstyr i orden, og tenker sikkerhet i alle ledd. Da løser vi oppdragene så sikkert, fagmessig og effektivt som overhode mulig.

Seriøse med et smil

Selv om vi ofte har en løs tone på kontoret og i kundemøter, er vi et meget seriøst firma når det gjelder sertifiseringer, godkjenninger og faglige utfordringer.

Alltid oppdaterte

Våre kompetente ansatte holder seg alltid oppdaterte innen elektrofaget. Det skulle bare mangle, med alle de morsomme og utfordrende oppdragene vi får!

Ta kontakt

Finn oss: Tvetenveien 170 4 etg. 0671 OsloRing oss: 22 65 10 10Mail oss: post@c-e.no

Nettsidene er laget av Eggedosis og Komodo